top of page

nyheter i webshopen - kosttillskott och hudvårdsprodukter

Nu erbjuder jag dig det renaste MSM som finns på marknaden och kvalitativa hudvårdsprodukter för dig med rosaceabesvär.


Kosttillskott MSM OPTI från re-fresh

MSM Opti är ett extremt rent MSM och består av helt rent organiskt svavel. Vår kropp behöver ständigt svavel till de olika byggstenarna i vår kropp, men också till många processer som till exempel att skapa Keratin.


Organiskt svavel har även visat sig ha fina antiinflammatoriska egenskaper. Den är helt utan tillsatser och det är faktiskt den dokumenterade renaste MSM som finns på marknaden idag. Denna MSM Opti löser sig lätt i vatten eller direkt på tungan.


Denna produkt:

  • är bra mot akne

  • är bra vid håravfall

  • minskar träningsvärk

  • minskar smärta och stelhet vid artros

  • förbättrar ledens funktion

  • förbättrar kvaliteten i hår och naglar

  • förbättrar torr hud och självsprickor

  • motverkar eksem och psoriasis

MSM är bra är även bra mot värk, skador, inflammation, trötthet, koncentrationssvårigheter och autoimmuna sjukdomar.


Hudvårdsprodukter mot rodnads- och kärlutvecklande Rosacea

Låt mig först presentera en serie från SYNCHROLINE, ROSACURE®. Med medicintekniskt klassificerade produkter med väldokumenterad effekt att verka mot rodnads- och kärlutvecklande Rosacea. Minsta behandlingstid är generellt 30 till 60 dagar.


Rosacea är ett kroniskt hudtillstånd som kännetecknas av en ökad benägenhet av rodnad och ytlig kärlutveckling i kombination med eller utveckling av inflammatoriska utbrott, vanligen i ansiktets centrala delar. Huden är oftast normal/yttorr men kan även drabba oljig hy.


Enskilda orsaken är okänd varpå behandling och hudvård i första hand syftar till att mildra dess symptom och hämma utvecklingen av förloppet. UV-ljus är den enskilt största förvärrande orsaken utöver cirkulationsökande kost, fysisk aktivitet och kan även försämras av annan miljöpåverkan.


Nu erbjuder jag dig ett flertal revolutionerade hudvårdsprodukter och ett kosttillskott från ROSACURE i min webshop och på kliniken./Dragana
13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page